Vooral jongeren ontpoppen zich als kortingsurfers.
Volledig scherm
PREMIUM
Vooral jongeren ontpoppen zich als kortingsurfers. © thinkstock

Met trucje besparen ‘kortingsurfers’ veel geld, maar maaltijdbezorgers waarschuwen: “We kunnen hen opsporen”

economieKortingsurfen: zo heet de ‘truc’ die de ronde doet om met oneigenlijk verkregen kortingsbonnen goedkoop eten te versieren via Deliveroo en Uber Eats. Maar de maaltijdbezorgers waarschuwen: “We sluiten de account af van wie we op kortingsurfen betrappen.”

12 reacties

  • Stefaan BOGAERT

    2 jaar geleden
    Vroeger was het altijd zo: een bonnetje bij elke aankoopschijf van x€. En als de kaart vol is krijgen jullie x€ vermindering. Kan ook op een digitale wijze via een account gebeuren. En dan blijven de klanten komen (op voorwaarde dat ze content zijn met je product natuurlijk!)
  • Geert Landsman

    2 jaar geleden
    Kortingen geven ze enkel omdat ze weten dat ze te duur zijn! Reken een eerlijke prijs aan iedereen dan is die onzin niet nodig.
  • Peter Beeckman

    2 jaar geleden
    Tja, de meeste jongeren kennen allemaal hun rechten, maar plichten en ethiek zijn velen onder hen vandaag vreemd. Typisch voor de zgn. woke-generatie, iedereen gelijkwaardig maar geen probleem met profiteren door anderen te bestelen. Zelf vinden ze wel dat ze allemaal zoveel mogelijk moeten verdienen met zo weinig mogelijk te werken. Waarschijnlijk geven ze ook nog kritiek op de mistoestanden bij leveringsbedrijven, welnu, dit misbruik is één van de redenen waarom deze weinig betaald worden!
  • Jo Van Echelpoel

    2 jaar geleden
    De regering weet raad. Maak boeren en kwekers kapot met stikstofakkoorden die enkel de multinationals bevoordelen . Zodoende behouden ze de prijscontrole en worden alle betere alternatieven zoals lokale korte ketens gedecimeerd. PVDA blijft uw enige proteststem.
  • Marjan Frankie

    2 jaar geleden
    Korting IS Korting, Punt Gelukkig bestellen wij nooit eten van deze zaken en dit zou beter iedereen doen. 1) te duur 2) nooit vers