Romelu Lukaku, Thibaut Courtois en Kevin De Bruyne.
Volledig scherm
PREMIUM
Romelu Lukaku, Thibaut Courtois en Kevin De Bruyne. © BELGA/Photo News

Rode Duivels doen het vandaag zonder hun drie tenoren Courtois, Lukaku en De Bruyne: “Spelers van wereldklasse kan je niet één op één vervangen”

Rode DuivelsDe Rode Duivels moeten het doen zonder de drie tenoren. Geen Thibaut Courtois, Kevin De Bruyne of Romelu Lukaku in Polen. Wie neemt de ploeg bij de hand? “Vanaken, Tielemans en Eden Hazard”, denkt ex-assistent bondscoach Vital Borkelmans.

10 reacties

  • Karel Bellen

    2 jaar geleden
    Zonder Lukaku is geen probleem en eigenlijk zonder Courtois gaat ook. Dus er blijft alleen zonder De Bruyne dat is wel een probleem.
  • Patrick Huwel

    2 jaar geleden
    Als ze nu op hun doos krijgen, gaan de poppetjes dan dansen?
  • KAREL DE BONTRIDDER

    2 jaar geleden
    Ik ben en blijf supporter van de RD... Dit is een unieke kans voor de opgeroepen "jeugd" om hun kunnen te tonen... Laat ons eerlijk zijn, binnen 5 jaar moeten we het ook zonder deze 3 kunnen doen, eender wie dan trainer is... We kijken enkel naar de gespeelde matched in een "overladen" seizoen, maar we vergeten de bijkomende trainingen en tactische besprekingen die er ook bijkomen... Dus ja, ik kan verstaan dat sommigen nu effectief aan rust toe zijn...
  • Maartje Nieuwboter

    2 jaar geleden
    Toen Romelu wegviel tegen Nederland, was het om zeep. Hij is de enige die voldoende op de verdediging van de tegenstander weegt om openingen te creëren voor anderen. Gelukkig is het maar Polen nu.
  • Frank Waeghe

    2 jaar geleden
    Courtois had een pijntje en kon er niet bij zijn, maar het pijntje lijkt volledig weg nu hij op vakantie is. KDB had geen zin in de nations league en is mocht vertrekken. Lukaku is ook al weg maar die is nog maar een schim van zichzelf. Dat zijn nogal eens sterren. Het zou onder voorgaande trainers niet waar geweest zijn. Ik heb Meeuws, Gerest, Ceulemans nooit horen klagen en al zeker niet weten vertrekken met als reden geen zin...