©  ISOPIX

Als Britney Spears ooit scheidt, krijgt haar man geen cent

Momenteel genieten Britney Spears en haar kersverse echtgenoot Sam Asghari van hun wittebroodsweken. Als het huwelijk echter ooit uitdraait op een scheiding, ziet hij niets van haar fortuin. Haar miljoenen zijn immers beschermd tegen het ergste scenario. Dat staat in de huwelijksvoorwaarden die de geliefden net voor hun jawoord ondertekenden.

Hanne Vandenweghe

Britney Spears (40) en haar kersverse man Sam Asghari (28) hebben in de huwelijksovereenkomst allebei hun eigen vermogen laten beschermen. Dat betekent dat als de twee uit elkaar zouden gaan, Sam geen cent ontvangt van de tientallen miljoenen die Britney verdiende voordat ze in het huwelijksbootje trad. De Toxic-zangeres is naar verluidt 60 miljoen dollar waard.

Volgens de internationale pers kwam de vraag voor de huwelijksovereenkomst kort na het aanzoek uit het team van Britney, die jarenlang zag hoe haar vader zich ontfermde over haar fortuin. Het is onduidelijk of Asghari in het geval van een scheiding dan wel aanspraak zou maken op een deel van haar verdiensten tijdens hun huwelijk.

Britney en Sam trouwden afgelopen donderdag in Los Angeles in het huis van de popster. Onder meer supersterren als Madonna, Paris Hilton en Selena Gomez waren aanwezig. Van Britney’s familie was niemand te bespeuren.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Lifestyle