Amber Heard
Volledig scherm
Amber Heard © AFP

Amber Heard verwijt juryleden niets: "Maar ik ben er zeker van dat ze die spotfilmpjes over mij hebben gezien"

CelebritiesAmber Heard (36) heeft haar eerste interview na haar nederlaag tijdens het proces tegen Johnny Depp (59) gegeven. Haar ex-man haalde zijn gelijk en krijgt nu een fikse schadevergoeding, die Amber moet uitbetalen. De jury geloofde haar beschuldigingen van huiselijk geweld niet, maar Heard houdt voet bij stuk: “Ik zal áltijd achter mijn getuigenis blijven staan.” 

3 reacties

  • Nathan Vandamme

    1 jaar geleden
    Wie weet hoeveel macht J Depp wel heeft op zijn entourage. Wie weet klopt haar verhaal wel. Je ziet hem zwaar uithalen en drinken. Hij zegt zonder schaamte dat er zakken met cannabis waren. Hij lijkt geenszins op het doetje van in de rechtszaal. Zij is niet even populair en heeft al zeker geen vergelijkbaar charisma. Ze verdedigt zich ook niet zo goed of gegrond. Toch lijkt het allemaal erg eenzijdig en subjectief qua uitspraak.
  • ivan de ridder

    2 jaar geleden
    Depp kan een 'cease and desist' rechtszaak aanspannen. Veel eenvoudiger dan terug een defamation claim te vorderen, gezien hij dan moet bewijzen dat Amber hem wederom reputatieschade toebrengt. Maar idd, ongelooflijk dat ze dit interview aanging om nog verder door te mand te vallen. Compleet gestoord en ik snap niet dat haar verdediging (en PR team) dit een goed idee vond.
  • willy zachel

    2 jaar geleden
    Eigenlijk zou Johnny haar terug moeten aanklagen want dat schepsel blijft maar aan de gang nu beschuldigd zij uiteraard onrechtstreeks via zinspelingen de jury en het hele gerecht van partijdigheid ! Dat is toch degelijk strafbaar