Belga / Twitter @TobiasDaneels
Volledig scherm
© Belga / Twitter @TobiasDaneels

“Demir aan de strop”: minister dient klacht in wegens opgeknoopte pop van boze boeren

Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) dient klacht in tegen de landbouwer die een pop - die haar moest voorstellen - symbolisch aan zijn tractor had opgehangen. Dat deed hij tijdens een debat van het Algemeen Boerensyndicaat in Merksplas. “Demir aan de strop”, stond er in een opschrift te lezen. 

41 reacties

  • Jan Van Rompaey

    2 jaar geleden
    Al onze politici hebben een grote mond, maar niet altijd een groot verstand. Te grote landbouwbedrijven zijn nefast voor onze gezondheid.
  • Ferdinand Nuyts

    2 jaar geleden
    Beste Demir het CD&V bestuur heeft gefaald, nu mag u de problemen oplossen...!, wij moeten geen varken kweken voor het buitenland dat kan iedereen zelf.
  • Dirk Vanmenklten

    2 jaar geleden
    Waar gaat het stoppen met die pesterijen want zo noem ik dit. De grote vervuilers pakken ze niet aan en gaan ze nooit aanpakken, het is gemakkelijker om de gewone werkman aan t e pakken, dit doen ze toch al jaaaaren... ik snap de bevolking niet die da zo maar laten begaan. Reactie's genoeg op papier ja maar geen enkele aktie en de regering en europ dien lekker voort en u en ik ZULLEN betalen
  • Nico Herbots

    2 jaar geleden
    Alsof Demir op eigen houtje heel het landbouwbeleid uitstippelt. Zegt veel over het intellect van de desbetreffende boer. Een mening hebben is een ding, openlijk wensen dat iemand geëxecuteerd wordt omdat die persoon zijn mening jou niet aanstaat, is wat anders. De wereld evolueert nu eenmaal en België is geen eiland. WIe alle noodsignalen negeert en zich hardnekkig vastklampt aan hoe het 50 jaar geleden was en dat persé, tegen beter weten in, zo wil houden, gaat onherroepelijk ten onder.
  • HARRY Dreesen

    2 jaar geleden
    deze mensen denken dat ze nog in de middeleeuwen leven en daarbij het stikstof beleid is opgelegd door europa