Bij een schietpartij in Brussel is de 43-jarige Erion Hasanbelliu levensgevaarlijk gewond geraakt. De verdachte is de Albanese topcrimineel Noga Kasander (44). Dader en slachtoffer zijn al twintig jaar verwikkeld in een bloederige vete, die maar geen einde lijkt te kennen.
Volledig scherm
Bij een schietpartij in Brussel is de 43-jarige Erion Hasanbelliu levensgevaarlijk gewond geraakt. De verdachte is de Albanese topcrimineel Noga Kasander (44). Dader en slachtoffer zijn al twintig jaar verwikkeld in een bloederige vete, die maar geen einde lijkt te kennen. © VTM

Verdachte van schietpartij in centrum Brussel opgepakt in Wenen

In Wenen is maandag een verdachte opgepakt voor de schietpartij die zaterdagavond plaatsvond in de omgeving van het Brusselse De Brouckèreplein. Dat melden het Oostenrijkse Vienna Online en VRT. Het gaat om een man die op het punt zou hebben gestaan naar Albanië te vluchten. Het Brusselse parket bevestigt voorlopig enkel dat er na de uitvaardiging van een internationaal en Europees aanhoudingsbevel een verdachte werd gearresteerd. Volgens onze bronnen gaat het wel degelijk om Noga Kasander (44).