Martínez wil pas ná het WK over zijn toekomst praten: “In internationaal voetbal ga je van het ene groot toernooi naar het andere. Daar is niks vreemds aan”

Rode DuivelsRoberto Martínez blijft ook na de 0-1 in Polen bij het oordeel dat zijn toekomst bij de Rode Duivels best pas na het WK uitgeklaard wordt. “Voor mij is dat de juiste timing. In internationaal voetbal ga je van groot toernooi naar groot toernooi”, aldus de bondscoach in gesprek met Gilles De Bilde.

16 reacties

  • NOEL CLAES

    2 jaar geleden
    De beste stuurlui zitten in hun zetel. He MDG. Het zijn de spelers die het moeten doen. Herinner wat Walter Meeuws zei toen hij nog speelde, wat de trainer zegt interesseert me niet, wij moeten het op het veld doen niet hij.
  • michel lauwens

    2 jaar geleden
    veel mensen zijn vergeten hoe was voor Martines, gelijk spelen tegen luxenburg. het ek en wk suporteren voor Nederland omdat België zich niet kon plaatsen. elke trainer moet het doen met de speler die hij ter beschikking heeft. en voorlopig moeten we het doen met de oude garde met aanvulling van de jongeren. En de overgang naar een verjongde ploeg zal er voor zorgen dat we zullen wegzakken op de wereldranglijst tot de nieuwe lichting top is, als dat ooit nog terug zal gebeun
  • luc Beyens

    2 jaar geleden
    Het probleem is niet alleen een bondscoach die aan vriendjespolitiek doet maar ook de voetballers die veel te veel betaald worden.die leven in een andere wereld en hebben gewoon geen respect voor de gewone arbeider.
  • Willy De WISPELAERE

    2 jaar geleden
    Is de schuld van de spelers
  • Claude Malfait

    2 jaar geleden
    analisten zijn geen trainers ,alles afbreken uit je zetel bij vtm is gemakkelijk,Belgie is veel kleiner dan polen ,en toch niet tevreden. de verjonging is ingezet met bijhorende pijnpunten. Doe zo verder jongens.