Festivalgangers maken plezier op het CORE Festival in Brussel
Volledig scherm
PREMIUM
Festivalgangers maken plezier op het CORE Festival in Brussel © BELGA

4 dagen Werchter, 4 dagen Pukkelpop, 1 dagje Dranouter en 1 avondje Lokerse Feesten, inclusief eten en drinken: wat kost dat nu? Wij maakten de rekening

MuziekStel: je gaat deze zomer 4 dagen naar Rock Werchter en 4 dagen naar Pukkelpop. Je eet er ‘s middags op de camping en ‘s avonds op de wei en drinkt af en toe een pintje en een bekertje water. Verder pik je 1 dagje Dranouter en 1 avondje Lokerse Feesten mee. Hoeveel wordt dan - met de huidige prijzen bij de hand - de totale rekening voor een beetje muziekliefhebber? Van 10,5 euro voor friet met stoofvlees tot 2,7 euro voor een watertje: wij rekenden het voor u uit.

34 reacties

  • stefaan Depover

    2 jaar geleden
    En wat dan nog? De een boekt een dure reis, de andere een prijzige auto... wil nog een andere daarentegen de festivals aandoen met zijn geld, wat is er daar op tegen? Lig je liever in je tuin? Ewel, dat is ook goed.
  • Lema Hosme

    2 jaar geleden
    Dit jaar een avondje graspop met een gratis ticket. Een paar drankjes nuttigen en klaar. Meer moet dat niet zijn. Gratis tickets kan je verdienen als je vrijwilligerswerk gaat doen daar.
  • vangeel guido

    2 jaar geleden
    Haal aub een pokkenspuit.
  • Jeroen Deschrijver

    2 jaar geleden
    Ik zou er persoonlijk mijn geld niet aan besteden. Maar iedereen moet doen wat hij denkt te moeten doen. Voor diegene die daar die dagen passeren, amuseer jullie, veel plezier. Rock&roll will never die!
  • Eric Dens

    2 jaar geleden
    Er zitten er hier weer tussen die echt niet weten waar ze over praten. Nee, een festivalweide is na de eerste dag geen stort, het wordt elke dag netjes opgeruimd en er ligt sowieso al minder afval dan vroeger. Neen, het vrijwilligerswerk is niet gratis, er zijn wel degelijk vergoedingen. Ofwel aan de vrijwilliger rechtstreeks, ofwel aan de vereniging waar hij/zij lid van is. 10 bonnetjes per dag en er zijn er die zich afvragen of die mensen nog leven? Tuurlijk, waarom niet? 10 is nog weinig