Links: Degryse en Mulder.
Rechts: Martínez.
Volledig scherm
PREMIUM
Links: Degryse en Mulder. Rechts: Martínez. © PhotoNews/REUTERS

DUIVELS TUSSEN HOOP EN VREES, DEEL 1. "Wat Van Gaal deed met die uitspraak over Lang en de Gouden Bal was een groot eerbetoon brengen aan De Bruyne. Vreemd dat Martínez dat niet begreep"

Rode DuivelsVooraleer we de beste analisten van het land met vakantie sturen, schuiven Jan Mulder en Marc Degryse nog eens aan voor een ontbijt. Gewapend met een espresso en een croissant gooien ze het doek over deze interlandbreak en richten ze de blik op het WK in Qatar. Vandaag deel 1: de bondscoach. “Het is afgelopen met de leerschool van professor Martínez.”

13 reacties

  • Geert Oplinus

    2 jaar geleden
    Vind het vreemder dat zelfverklaarde analysten niet begrijpen dat iemand die voornamelijk in het Spaans denkt, in tweede instantie het Engels met waarschijnlijk flarden kennis van het Nederlands, bepaalde nuances in deze laatste taal niet zal doorkrijgen.
  • Lieve Burssens

    2 jaar geleden
    Er is spijtig genoeg nog veel meer dat onze vriend Martinez niet begrijpt, daar wringt juist het schoentje. Bvb dat je best in de richting van het doel van de tegenstander speelt!
  • jacobs rudy

    2 jaar geleden
    Ik blijf erbij,en met respect,veel meer dan andere die ik hier zo lees,respect voor mijnheer Roberto Martinez,ja,hij is de beste trainer ooit geweest voor de belgische nationale ploeg,nooit heeft er ook maar een trainer zoveel gewonnen ,ach ja nu de commentaar hij had de beste spelers,onder Guy Thijs hadden we ook een goede ploeg maar wat brachten ze mee naar huis hee?? Het zijn nog steeds de spelers hoor die het moeten doen,en de meesten zijn verzadigd punt.
  • peter De ridder

    2 jaar geleden
    Met deze generatie kon alles, en we hebben veel gewonnen ! op Brazilie na als het van de moetes was lukte het op 1 of andere manier niet meer. En het zijn juist die momenten waar de goede trainers zich kunnen onderscheiden. Maw Martinez heeft niet voldoende inhoud voor een sterrenelftal. Scouten deed die als geen ander, maar als je 2 goede matchen hebt, blijf dan bij die ploeg en lig niet steeds te veranderen. Spelers worden daar onzeker van en krijgen faalangst ! blijf bij die ene ploeg !
  • pol Van den Berghe

    2 jaar geleden
    zoals altijd staan de beste stuurmannen aan wal