Algemeen directeur Beerschot Wilrijk overleden bij ongeval

Marc Steenackers (43), de algemeen directeur van Beerschot Wilrijk, is zondagmorgen overleden bij een ongeval. Hij botste met zijn wagen op een werfvoertuig, aan de Atomiumlaan in Wilrijk.

dvd, inke

Marc Steenackers reed zondagmorgen omstreeks 7.20 uur met zijn Porsche op de Atomiumlaan in Wilrijk. Ter hoogte van de Dijkstraat zijn momenteel asfalteringswerken bezig. Vermoedelijk was Steenackers verblind door de zon toen hij met zijn wagen op één van de zware werfvoertuigen reed. Hij overleefde de aanrijding niet.

© BFM

“Er werd een verkeersdeskundige aangesteld om de omstandigheden van het ongeval te onderzoeken”, zegt politiewoordvoerder Wouter Bruyns.

Steenackers was sinds eind vorig jaar algemeen directeur van KFCO Beerschot Wilrijk. Hij had ook verschillende horecazaken in handen.

Totaal van de kaart

KFCO Beerschot Wilrijk heeft gereageerd op de clubwebsite. “De ganse Beerschot Wilrijk-familie is aangeslagen. Totaal van de kaart. Woorden schieten momenteel te kort om dit verschrikkelijke nieuws te vatten, laat staan te kaderen.”

“In de eerste plaats gaan onze blijken van ongeloof, deelneming en sterkte uit naar zijn vriendin Jess, de familie Steenackers en zijn grote vriendenkring.”

KFCO Beerschot Wilrijk zal later vandaag verder communiceren over het tragische nieuws.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

© BFM

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Aangeboden door onze partners