Jennifer Aniston
Volledig scherm
Jennifer Aniston © Evan Agostini/Invision/AP

Kritiek op Jennifer Aniston om opmerkingen over Paris Hilton en Monica Lewinsky

CelebritiesEnkele uitspraken die Jennifer Aniston (53) deed in een interview met ‘Variety’ zijn bij de lezers in het verkeerde keelgat geschoten. De actrice noemde onder meer Paris Hilton (41) en Monica Lewinsky (48) “mensen die beroemd zijn geworden door niets te doen.” 

6 reacties

  • willy zachel

    2 jaar geleden
    Ja ze heeft gelijk veel worden bv’s door niets doen of enkel en alléén omdat hun vader of moeder bv is ! Dat is ook zo in de politiek ! Vader ‘s opvolgen zonder er eigenlijk bekwaam om te zijn enkel om de naam !
  • Tamsin Andersen

    2 jaar geleden
    Zo is toch ook heel die Kardashian familie schatrijk geworden. Domme nalopers die zulke mensen volgen, steunen en verdedigen, zorgen voor hoe langer hoe meer van dit soort zelfgenoegzame “beroemdheden” die niks kunnen.
  • Joost Berckx

    2 jaar geleden
    Inderdaad heeft zij hier overschot van gelijk met dank aan de pers die mensen ophemelt terwijl ze dat helemaal niet verdienen. Zie ook de reality cultuur in België.
  • niki peeters

    2 jaar geleden
    Ik snap niet waarom ze daar zwaar aan tillen, ze heeft gelijk. Tegenwoordig zijn die youtubers, tiktokkers en zelfgenaamde influencers inderdaad bekend door niets te doen en ze durven het zelfs een job te noemen.
  • Björn Hilkens

    2 jaar geleden
    Ze heeft overschot van gelijk.