Warner Bros. Pictures

Zo ziet Ryan Gosling eruit als Ken in de "Barbie"-film

Acteur Ryan Gosling speelt de rol van Ken in de nieuwe "Barbie"-film en nu weten we ook hoe hij er zal uitzien. Warner Bros. Pictures heeft een eerste beeld vrijgegeven uit de film die volgende zomer uitkomt. 

In de film over het speelgoedicoon Barbie zullen Margot Robbie en Ryan Gosling de hoofdrollen vertolken, Barbie en Ken. Robbie is bekend van "The wolf of Wall Street" en Ryan Gosling van "La La Land" en "The notebook". 

De foto van een geblondeerde Gosling laat weinig aan de verbeelding over. Net zoals de "echte" Ken pronkt hij met zijn blote bast met sixpack. Verder is hij volledig in jeans gekleed en draagt hij een gepersonaliseerde boxershort met daarop het opschrift "Ken" voor wie nog niet helemaal mee zou zijn. 

Warner Bros. Pictures

In april werd ook al een beeld vrijgegeven van actrice Margot Robbie als Barbie in een roze Chevrolet Corvette cabrio.

Over de inhoud van de film is nog niet veel bekend, maar wie vreest voor een opeenvolging van clichés hoeft nog niet meteen te wanhopen. De regisseur van de film is niemand minder dan Greta Gerwig. Zij schreef ook het scenario, samen met haar partner Noah Baumbach. Gerwig kreeg al veel lof voor "Lady bird" en "Little women". Die twee films werden ook genomineerd voor de Oscar voor beste film. 

"Mensen horen Barbie en denken: ik weet wel hoe die film er zal uitzien, maar dan horen ze dat Greta Gerwig hem geschreven heeft en gaat regisseren en dan zeggen ze: of misschien weet ik het toch niet...", vertelde hoofdrolspeelster Margot Robbie eerder al. Acteur Simu Liu omschreef het creatieproces als "wild" en "uniek". "Ik wou dat ik al kon tonen wat we elke dag doen, want het is echt crazy." 

De film zou gaan over wat er met Barbie gebeurt wanneer ze in de echte wereld terechtkomt nadat ze uit de Barbiewereld verstoten is omdat ze niet perfect genoeg is. "Barbie" komt in de Verenigde Staten normaal gezien uit op 21 juli 2023. 

Meest gelezen