ANP
Volledig scherm
© ANP

Schiphol legt maximaal aantal reizigers en minder vluchten op tijdens zomermaanden

Er zullen deze zomer minder reizigers gebruik kunnen maken van de Amsterdamse luchthaven Schiphol. De Nederlandse luchthaven legt zichzelf een maximaal aantal reizigers per dag op. In juli komt dat uit op zo’n 67.500 reizigers en in augustus 72.500. Om dat te bereiken moeten er vluchten worden geschrapt, zo werd vandaag bekendgemaakt

17 reacties

  • Johan Aerts

    2 jaar geleden
    Schiphol is een zooitje ongeregeld
  • José Lippens

    2 jaar geleden
    Een goede zaak voor het milieu, minder vluchten..
  • joseph kellens

    2 jaar geleden
    Amsterdam, Zaventem, Parijs , Madrid, Rome ea ze kunnen een puntje zuigen aan Zurich , Wenen en een hele grote punt zuigen aan Tokyo, Singapore, Hongkong, Bangkok qua luchthaven uitbating, afhandeling, immigratie politie , dat is mijn ervaring sedert 1978.
  • rik casteleyn

    2 jaar geleden
    Hopelijk staken ze in heel Europa gans de zomer dan kunnen de rijken ook eens voelen wat het betekend thuis te moeten zitten in de vakantie wegens geen geld en het geld is op zoals de ministers het zo mooi kunnen zeggen . Nu kan het personeel van het vliegwezen ook eens op vakantie naar zee .
  • Eric Grosemans

    2 jaar geleden
    Schiphol, door velen voorgesteld als modelluchthaven. Waar nooit gestaakt wordt, er geen vertragingen zijn, alles superefficiënt verloopt, alles veel goedkoper is... Als het erop aankomt kunnen ze nog een puntje zuigen aan Zaventem.