De terugkeer van Lukaku naar Chelsea is (nog?) geen succes gebleken.
Volledig scherm
De terugkeer van Lukaku naar Chelsea is (nog?) geen succes gebleken. © REUTERS

Nieuwe gesprekken tussen Inter en Chelsea: “Lukaku wil heel graag, we bekijken het financiële”

Buitenlands voetbalDe retour lijkt nog slechts een kwestie van tijd. Nadat er woensdag een constructieve videovergadering plaatsvond tussen Chelsea-eigenaar Todd Boehly, vertegenwoordigers van Inter, Lukaku’s advocaat en commerciële partner Roc Nation, volgen er vandaag nieuwe gesprekken.  Inter heeft intussen bij monde van CEO Antonello laten weten dat Lukaku “heel graag wil terugkeren, maar dat de financiële haalbaarheid nog moet worden bekeken".

31 reacties

  • Patrick Herie

    2 jaar geleden
    Wat een voetbalkenners hier...waarschijnlijk allen fans van de pintjescompetitie
  • Jan Van Bavel

    2 jaar geleden
    Lukaku: twee keer totaal niets, derde keer..waarschijnlijk ook niets. Vervangen is de boodschap.
  • Jan Daems

    2 jaar geleden
    Als de deal lukt is er geen enkel excuus meer als hij de verwachtingen niet kan inlossen. Met andere woorden: er zal aardig wat druk op zijn schouders terecht komen en ook al zijn die schouders imponerend, het is nog maar de vraag of het koppie dat gaat aankunnen.
  • Jean DE BRUYNE

    2 jaar geleden
    Doei doei wereldspits van liefhebbersbond
  • Cris Verwilligen

    2 jaar geleden
    of een spits goed of slecht is is subjectief en hangt af van de variabelen. Voor mij is hij een slechte spits omdat hij maar 1 kunstje kent: blijven staan, bal aannemen en zijn kracht gebruiken om de bal erin te krijgen. Een goede spits zou er misschien minder injassen maar zou bewegen en de bal onderscheppen en alle truken proberen. Dus ja, Bats is in mijn ogen een betere spits. En sinds wanneer moet men een systeem aanpassen aan een spits? Een goede spits kan in vele systemen spelen.