Ongeziene beelden van kwade Tom Hanks gaan viraal: “Ga de f**k achteruit, je loopt mijn vrouw omver”

CelebritiesDe Amerikaanse acteur Tom Hanks (65) staat bekend om zijn kalmte en vrolijkheid, een man die altijd sympathiek overkomt. Maar dat geldt niet voor agressieve fans die Toms vrouw, Rita Wilson, omver lopen. Hanks schoot meteen in de verdediging en pakte de agressievelingen grondig aan. 

47 reacties

  • Johan Buelens

    2 jaar geleden
    Ik zou het niet willen zijn bekend... mensen die doen of je publiek eigendom bent... *shudder* en Tom Hanks is nu ook weer de slechtste niet... er zijn er veel erger in Hollywood!
  • Jurgen Meurs

    2 jaar geleden
    Aan iedereen die zijn gedrag erover vind zou ik eens een dag van beroemdheid willen gunnen waar fans en paparazzi non stop in je gezicht hangen met hun camera's en gsm's. Het is niet omdat iemand beroemd en rijk is dat je iemand's privacy niet dient te respecteren.
  • Gunter Verleyen

    2 jaar geleden
    Ik vind Tom Hanks ook een superacteur, vooral zijn prestaties in Band of Brothers, Rain-man enz. zijn me bijgebleven. Maar achter hem lopen (stalken) no way! Mijn kinderen zagen in een restaurant Meneer Spaghetti en ze wilden graag groeten en een selfie maken, ik zei, je excuseert je voor het storen en vraag of het kan, zodoende deden ze het, netjes en beleefd, en met plezier konden ze op de foto, nogmaals dank voor je fijne reactie Koen.
  • Gerda Vetmuylle

    2 jaar geleden
    Hanks heeft geen gelijk. Miljardair maar besparen op security. Dat is het probleem. Niet fans die hem zo rijk maken. Bovendien is zijn reactie er los over.
  • Thierry Wellens

    2 jaar geleden
    Als je goed kijkt, dan duwt er niemand ! De fan is constant naar Tom Hanks aan het kijken en probeert er mee te converseren maar dan stokt/stopt zijn vrouw waardoor de fan er tegenaan botst. Dus veel heisa voor niks.