Amerikaanse acteur Tom Hanks valt zwaar uit tegen fans die zijn vrouw laten struikelen: "Ga verdomme achteruit" 

De Amerikaanse acteur Tom Hanks is woensdagavond flink tekeer gegaan tegen enkele fans die zijn vrouw Rita Wilson omver liepen. Het echtpaar verliet een restaurant in New York en werd achterna gezeten door een rist bewonderaars die er alles aan deden om tot bij hun idool te raken. Hanks kon zich niet inhouden: “Ga verdomme achteruit. Mijn vrouw omverlopen, meen je dat?”

Tom Hanks is momenteel bezig met de promotie van zijn nieuwste film “Elvis”, waarin hij Elvis Presley's manager Colonel Tom Parker speelt. Hij ging ’s avonds in New York op restaurant met zijn vrouw Rita Wilson, en dat was de paparazzi en een groep fans niet ontgaan. Na het restaurantbezoek werd het koppel aangevlogen door enkele aanbidders die een selfie met de Hollywood-acteur wilden nemen. Daarbij liet een van hen Wilson struikelen.

Hanks, doorgaans gekend als een kalm figuur, viel zwaar uit tegen de menigte. “Dat is mijn vrouw. Ga verdomme achteruit. Mijn vrouw omverlopen, meen je dat?” Een fan excuseerde zich, maar het tweetal stapte kwaad in een auto en reed weg.

De acteur haalde eerder deze week al het nieuws nadat er beelden waren opgedoken waarop te zien was hoe zijn arm beefde tijdens een toespraak. Hij moest op een bepaald moment zijn microfoon met beide handen vasthouden om de beving onder controle te krijgen. De video lokte bezorgdheid uit onder fans, die vrezen dat Hanks aan een ernstige ziekte lijdt.

Meest gelezen