© Shutterstock

Kinderen bieden excuses aan in lief briefje, maar dat wordt plots heel droevig

De Amerikaanse Chrissy Marie werd eerder deze maand bestolen: twee kindjes gingen er met haar windmobiel vandoor. Daags nadien vond ze vijf dollar en een lief briefje met verontschuldigingen onder haar deur, maar dat had een droevig einde.

vwh

“Het spijt me dat we je windmobiel hebben gestolen. Onze mama is gestorven en ze hield van vlinders, dus namen mijn zus en ik ze mee om aan ons raam te hangen. Sorry. Dit is het enige geld dat ik bezit. Wees alstublieft niet boos op ons”, stond er te lezen. Het briefje werd getekend door ene Jake.

© FB

De vrouw deelde de foto van het briefje op Facebook en is behoorlijk aangeslagen. In een reactie aan de lokale media in Lakewood, zegt ze dat ze wel kon huilen. “Ik moedig stelen niet aan, maar hij probeerde goed te maken wat zijn zusje had gedaan. Ik verloor mijn moeder zelf ook op jonge leeftijd en weet hoe hard het is”, klinkt het.

© Shutterstock

Chrissy wil Jake en zijn zusje nu vinden. Niet om hen te straffen, wel om het geld terug te geven aan de jongen, samen met een extra windmobiel met vlinders zodat hij en zijn zusje er elk een hebben. De oproep op Facebook, die intussen de wereld rond gaat, heeft nog niet veel opgebracht. De vrouw woont pas sinds januari in de buurt en kent nog niet veel mensen. Volgens buren wonen er heel veel kinderen met de naam Jake in de omgeving.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer