Lukaku speelt volgend seizoen opnieuw bij Inter.
Volledig scherm
PREMIUM
Lukaku speelt volgend seizoen opnieuw bij Inter. © REUTERS

RECONSTRUCTIE. Van Milaan tot Milaan. Hoe Lukaku tot het besef kwam dat niet Chelsea maar Inter zijn grote liefde is

BUITENLANDS VOETBALJe weet niet wat je hebt tot het er niet meer is. Het is het verhaal van Romelu Lukaku (29) en Inter Milaan. De hereniging komt er, de Italianen betalen tien miljoen euro aan Chelsea om de spits te huren. Hoe de spits van de Duivels tot het besef kwam dat niet Chelsea maar Inter zijn grote liefde is.

20 reacties

  • Tom Caers

    2 jaar geleden
    Ja breek hem maar af "voetbalkenners". Lukaku is een spits die in de diepte moet spelen,geef hem daar de bal en hij loopt elke verdediging plat. Chelsea heeft niet het spel om een spits als Lukaku te hebben,getwijfel op het middenveld,geen diepgang. Tuchel had gewoon geen idee hoe hem te gebruiken,deze man is een pletwals,geef hem dieptepassen richting baklijn en hij scoort op regelmaat.
  • Wilfried Vanden Berg

    2 jaar geleden
    Show verkopen en met een Rols of een Ferrari rondrijden dat kan hij goed. Maar verder dan dat geraakt hij niet als voetballer . Als de ploeg niet voor hem werkt of hij moet zelf werken voor de bal, dan is hij niks meer .
  • alain syx

    2 jaar geleden
    Amai, die zijn hier ook niet al te lief hier. Als men zoveel wil geven voor Lukaku dan is het omdat hij dat waard is volgens hen. Dit nog gezegd: zijn grote liefde blijft Anderlecht hoor. Niet aan twijfelen!
  • Daniel Miny

    2 jaar geleden
    Je zal altijd een topper zijn voor mij Mr Lukaku ! En zoals Conti al zei, zolang Tuchel niet weet hoe Lukaku aan te spelen, zal er niet gescoord worden. Elke spits is hoe hij is en daar moet je een team achter zetten, met elk zijn eigen format.
  • Louis Meeus

    2 jaar geleden
    Nu gaat het lukken, als hij niet op de bank zit.