De vijf pittige onderneemsters van Leffi d’Anvers © if

Zus van Pommelien Thijs opent pop-up met Léffi d’Anvers: “Boenk in het centrum van Antwerpen”

Antwerpen -

Antwerpen mag deze zomer een stevige portie girlpower verwachten. De vijf jonge onderneemsters van Léffi d’Anvers, onder wie de zus van Pommelien Thijs, lanceren een frisse pop-up in hartje Antwerpen. Van juwelen en mode tot kamerplanten: aan creativiteit geen gebrek bij de vijf pittige onderneemsters.

Allemaal begonnen ze recent online een eigen bedrijfje en het duurde niet lang voor ze elkaar daar vonden. “Start-ups en sociale media gaan tegenwoordig hand in hand en dit is de plaats we elkaar ontmoet hebben. Online volgden we elkaars verhaal en we probeerden elkaar te steunen”, zegt het vijftal.

Tijdens hun babbels kwamen ook de moeilijkheden ter sprake waar elke startende ondernemer mee te maken krijgt. Een van de problemen: een zo groot mogelijk publiek bereiken. Met hun kleine budget in het achterhoofd besloten ze hun krachten te bundelen. Het gevolg is dat ze plots prominent aanwezig zullen zijn in het Antwerpse stadshart.

“Uit de bundeling van onze krachten werd Lèffi d’Anvers geboren, kort voor Les Filles d‘Anvers. Onder deze paraplu starten Ikiru, Passero Jewels, EW bracelets en Dau deze zomer een pop-up. Boenk in het centrum van Antwerpen, in een pop-upwinkel in de Grand Bazar op de Groenplaats”, kondigen de enthousiaste onderneemsters aan.

Bij het vijftal zijn er opvallende namen. Kaat Thijs, de zus van zangeres en actrice Pommelien, etaleert haar passie voor kamerplanten, en TikTok-fenomeen Margot Verhille pakt uit met haar juwelen.

De winkel in Grand Bazar is open vanaf 5 juli. De trendy meiden tonen dat ze van aanpakken weten. Ze pakken uit met een grote opening, waar heel wat bekende namen en influencers verwacht worden.(gvv)

Alles over de nieuwe pop-up via @leffidanvers op Instagram

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Uitgelicht