Bestsellerauteur Karin Slaughter was in Gent voor de release van haar nieuwe boek ‘Gewetenloos’ - in wereldpremière.
Volledig scherm
PREMIUM
Bestsellerauteur Karin Slaughter was in Gent voor de release van haar nieuwe boek ‘Gewetenloos’ - in wereldpremière. © Florian Van Eenoo Photo News

INTERVIEW. Thrillerkoningin Karin Slaughter: “Amerika is crazy. Mijn baarmoeder is meer gereglementeerd dan een vuurwapen”

Boeken‘Queen of Crime’ Karin Slaughter (51) was in het land en dat betekent: een nieuwe portie gruwel voor straks aan het strand: ‘Gewetenloos’ is haar 22ste thriller in 22 jaar en gaat opnieuw over keihard geweld tegen vrouwen. “Geweld is ‘a part of life’, zeker in Amerika.”

2 reacties

  • willy zachel

    1 jaar geleden
    Goede schrijfster en sympathieke vrouw
  • Charon Scamps

    2 jaar geleden
    Supergoede auteur!!!!
  1. “Drie dagen voor haar dood was ze weer hervallen”: hoe een toxische relatie Amy Winehouse uiteindelijk het leven kostte
    PREMIUM
    Celebrities
    2

    “Drie dagen voor haar dood was ze weer hervallen”: hoe een toxische relatie Amy Winehouse uiteinde­lijk het leven kostte

    Twee albums: meer was er niet nodig om van Amy Winehouse een legende te maken. Maar meer nog deden haar flamboyante levenswandel en haar worstelingen met drank en drugs inkt vloeien. Toen ze in juli 2011 op haar 27ste overleed, werd ze helemaal onsterfelijk. Nu er later deze maand een (gecontesteerde) film over haar leven verschijnt, staat ‘Story’ stil bij het tragische verhaal van de zangeres. Van de eerste stappen in haar carrière, tot een toxische relatie die alles naar de verdoemenis hielp en haar bewogen laatste dagen. “We dachten echt dat ze het zou redden.”
  2. Hoe herken je een toxische baas en wat doe je ertegen? “Hij zal altijd druk bezig lijken, maar toch ook micromanagen”
    Jobat

    Hoe herken je een toxische baas en wat doe je ertegen? “Hij zal altijd druk bezig lijken, maar toch ook micromana­gen”

    Welzijn op het werk krijgt vandaag meer aandacht dan ooit. Experts moedigen je aan om kritisch na te denken over je leidinggevende en op te komen voor jezelf en je team. Goed leiderschap is dan ook van cruciaal belang voor de prestaties die je levert en hoe je je voelt op de werkvloer. Maar wat kan je als medewerker doen als jouw leidinggevende je belemmert om goed – en graag – te werken? Welzijnsmanager Elisabeth Van Steendam legt het Jobat.be uit.