Kalush Orchestra
Volledig scherm
Kalush Orchestra © Brunopress

Gesprekken aan de gang: vindt Songfestival 2023 straks plaats in Brussel?

ShowbizzKalush Orchestra uit Oekraïne won de laatste editie van het Eurovisiesongfestival, maar vanwege de oorlogstoestand in het land kan de volgende editie daar niet georganiseerd worden. Men moet dus op zoek naar een andere locatie. Wordt dat Groot-Brittannië? Of toch Brussel, de Europese hoofdstad? 

8 reacties

  • Yolande MARIS

    2 jaar geleden
    Nee,Brussel is failliet, net al België .De bevolking weet niet meer van welk hout pijlen maken en willen zeker niet opdraaien voor de organisatie van dit clowneske circus dat politiek gestuurd wordt en totaal niets meer met enig zangtalent te maken heeft.
  • Christian Hubrechts

    2 jaar geleden
    Goed idee. In de hoofdstad van Europa! VRT of RTBF? Best samen, solidariteit
  • David Christiaens

    2 jaar geleden
    Gewoon niet meer meedoen aan die komedie!
  • bruno draulans

    2 jaar geleden
    Belgie heeft daar zelfs het geld niet voor. Onze kandidaten hopen niet op de eerste plaats te eindigen maar op de tweede plaats. Zo zorgen ze er voor dat dit land zich niet in een financiele afgrond terecht komen. Hoewel onze politici nu ook al hard bezig zijn om daar te geraken.
  • Mieke Hendrickx

    2 jaar geleden
    Awel ja, waarom niet ? Het gat in de begroting is toch al zo groot. Deze kosten kunnen er nog gerust bij. De onnozele Belg zal nog wel wat dieper in zijn zakken laten zitten.