©  EPA-EFE

Peter Sagan test nu al voor derde keer positief op corona en mist slottijdrit in Ronde van Zwitserland: “Maar ik voel me goed en heb geen symptomen”

Peter Sagan stapt uit de Ronde van Zwitserland na een nieuwe coronabesmetting. Dat deelde de Slovaakse renner van Team TotalEnergies zondag zelf mee op Twitter. Sagan benadrukt wel dat hij geen symptomen heeft, maar hij moet wel de Ronde van Zwitserland op de slotdag verlaten.

Thomas Cami

“Na de etappe van zaterdag deed ik een coronatest en die bleek helaas positief. Ik heb geen symptomen en ik voel me goed, maar ik zal de Ronde van Zwitserland wel moeten verlaten. Bedankt voor de steun en ik hou jullie op de hoogte”, postte Sagan op Twitter. De Slovaak won de derde etappe van deze Ronde van Zwitserland en ziet de slottijdrit nu door zijn neus geboord.

Ook met het oog op de Tour is deze besmetting niet ideaal: Sagan is een uitdager voor Wout van Aert voor de groene trui, al wordt zijn voorbereiding nu wel grondig verstoord. Het is al de derde keer dat Sagan positief test op het coronavirus.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer