Amber Heard
Volledig scherm
Amber Heard © AFP

Amber Heard suggereert dat exen van Johnny Depp te bang zijn om hem te beschuldigen: “Kijk wat er met mij gebeurde”

CelebritiesDe rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard zit erop. Maar hoewel Amber het onderspit moest delven in de rechtszaal, is ze niet van plan om zich zomaar gewonnen te geven. In een interview had ze het over Kate Moss en andere ex-vriendinnen van Johnny Depp. “Kijk wat er mij overkwam. Zou jij tegen hem getuigen?”

6 reacties

  • sonja saveyn

    2 jaar geleden
    Ik denk dat zijn andere exen veel meer waard zijn dan miss Heard en dus zeker geen schrik moesten hebben als ze effectief mishandeld waren om ermee naar buiten te komen.En de 2 kinderen met Vanessa zouden dan ook wel geen goeie relatie hebben met papa.dus Amber stop er mee en hou je bezig met jouw dochter.wie zorgt daar nu voor?
  • Mario Adams

    2 jaar geleden
    Binnenkort heeft ze van JD nog een proces aan haar been wegens laster en eerroof . Zo'n type vrouw zal haar lesje nooit leren. Die moet dringend psychiatrische begeleiding krijgen.
  • Johan Buelens

    2 jaar geleden
    Ik heb het gevoel dat dit nog lang gaat duren... maar uiteindelijk zal ze het aan zichzelf te danken hebben dat ze elke brug die ze nog had in de fik heeft gestoken. Haar "Dateline" interview een paar dagen terug was ongelofelijk... De wereld lacht haar uit, JD moet niets doen en haar gewoon laten begaan, ze zal het zelf wel verknallen!
  • Johanna Van de Water

    2 jaar geleden
    Stop met je gezeur meissie, het is uitgesproken en klaar.
  • Dirk Peeters

    2 jaar geleden
    Wat met haar is gebeurd, is dat ze door de mand is gevallen.