Sterke Evenepoel geeft Ronde van Zwitserland toch nog kleur met zege in slottijdrit: “Dit doet deugd na een moeilijke week”

WielrennenRemco Evenepoel (Quick.Step- Alpha Vinyl) heeft de slottijdrit in de Ronde van Zwitserland gewonnen. De Aërokogel klopte in de afsluitende tijdrit nipt Geraint Thomas en Stefan Küng. Thomas pakt wel de eindzege.

26 reacties

  • Eddy DeGoei

    2 jaar geleden
    Alweer een mooie overwinning. Stop het gezanik over Remco en Wout. Wij en Slovenië hebben elk twee van de vier beste renners van de wereld. Fantastisch toch.
  • adri zuiderwijk

    2 jaar geleden
    Verbazingwekkend blijft toch wel dat er niet met ouwerwetse nostalgische paardenhaar helmen tijdritten gereden kunnen worden die veel meer verkoeling gaven maar nog altijd wordt er verondersteld dat je bij vallen altijd op je hoofd valt, alleen Wilder ging onderuit vandaag met amper scheurkleren.
  • Johan Planckaert

    2 jaar geleden
    Als hij binnen 5 jaar een grote ronde zou winnen zou dat fantastisch zijn. Ondertussen bewijst hij dat hij een groot talent is. LBL winnen en de manier waarop. Zijn prestaties in tijdrijden. Nog maar weinigen zien doen op die leeftijd. Stop met die man trachten gek te maken. Hij is geen 2de Merckx, er zal ook nooit geen meer komen.
  • Marnix Depoorter

    2 jaar geleden
    De ronde van frankrijk ligt aan zijn tippen , veel succes remco
  • Evan De Jongh

    2 jaar geleden
    Ach ja mensen breken zo graag andere wielrenners af, Wout een slechte dag kan gebeuren, wordt direct vergeven. Remco een slechte dag en is afgeschreven, zal nooit een grote ronde winnen. Als Remco wint deden de toppers niet mee, als Wout wint en er zijn geen toppers dan is hij de beste ter wereld. Ze zien mekaar niet als concurrenten hé, de renners zelf dus de fans van Wout moeten geen schrik hebben en toch zijn ze rap om anderen af te breken, Remco of Mathieu, niemand deugt behalve ene renner.