Van Peteghem (CD&V) dient Bouchez (MR) van antwoord: "Dat zijn woorden die ik niet aanvaard”

Het ging er afgelopen weken weer stevig aan toe in de Vivaldi-regering. Minister van Financiën Vincent Van Peteghem (cd&v) komt in VTM NIEUWS terug op de beschuldigingen van MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez (MR) aan zijn adres. Bouchez vergeleek de fiscus met de Stasi, de inlichtingendienst van de voormalige communistische Duitse Democratische Republiek. “Dat zijn woorden die ik niet aanvaard over mijn administratie”, zegt Van Peteghem duidelijk.

54 reacties

  • alfons schouwaerts

    2 jaar geleden
    Er wordt veel gepraat maar eigenlijk zonder inhoud. Het probleem wordt bekeken in de tijd naar voor geschoven en de doelgroep is nog eens vermeld zonder resultaat.
  • Marc Baeyens

    2 jaar geleden
    De Vlaamse trado-partijen krijgen nu hun verdiende loon. Samenwerken -als kleine minderheidspartijen- met Ecolo-Groen, MR en de PS was vragen om de dweil te spelen voor de Franstalige partijen. De Wever had hen duidelijk gewaarschuwd en krijgt (opnieuw) gelijk.
  • Christophe catteeuw

    2 jaar geleden
    De alleenstaande mensen doe daar eens iets voor ! belastingen, belastingen en nog eens belastingen, nog niet gezwegen van de benzine, er schiet niks maar dan ook niks meer over na 2 weken loon! Koopkracht? schrap dat woord maar uit de Van Dale
  • ruddy claerhout

    2 jaar geleden
    Veel teveel regeringen, en teveel beleidsmensen, zo kom je nooit vooruit. Schaf alle deelregeringen af, en neem deftige maatregelen.
  • GILBERT BODSON

    2 jaar geleden
    De enige oplossing voor 80% aan het werk te krijgen is de werkloosheid beperken in tijd maar wie durft dat te verwezenlijken.