Jennifer Lopez kondigt haar kind genderneutraal aan: “Het goede voorbeeld van opvoeden”

CelebritiesDonderdag trad Jennifer Lopez (52) op in het Dodger Stadium voor het jaarlijkse Blue Diamond Gala. Voor de verrassing nodigde de zangeres een wel heel bijzondere gast uit: haar kind Emme (14). We gebruiken hierbij bewust het genderneutrale woord ‘kind’, want Jennifer gebruikt zelf steeds ‘they’ en ‘them’ als ze Emme voorstelt. Klinkt als een duidelijk statement. 

33 reacties

  • Xsarilde Willis

    2 jaar geleden
    @ Liesbeth Cuppens na kind komt waarschijnlijk puber en dan jongvolwassene en ja dan kan je weer zeggen dat het je kind is omdat het toch al volwassen is en dan wel doorheeft dat het altijd je kind zal blijven ongeacht de leeftijd.
  • Jacky Leman

    2 jaar geleden
    En die 99% anderen moeten maar akkoor gaan of wa? Net zoals hier waarvan 1-2% hun gelijk willen halen dankzij de media en kranten...
  • Dirk Van den Bogaert

    2 jaar geleden
    Ik begrijp het wel. Aan de hand van bovenstaande foto kan ik ook niet zien of Emme een jongen of een meisje is en het lijkt alsof het kind zelf ook nog geen idee heeft wat het later worden wil...
  • paul van gorp

    2 jaar geleden
    En toen sloeg de slinger ver door naar de andere kant.
  • Leen Demeyer

    2 jaar geleden
    Ik ben heel ruimdenkend. Maar te gek moet het ook niet worden met die "hen" en "zij" en "die" terwijl het om een persoon gaat. Lieve helpt zeg.