Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Naast Telenet, Orange en Proximus nu ook vierde grote telecomspeler in België (en dat kan je mogelijk gaan voelen op je factuur)

Naast Proximus, Telenet en Orange komt er nu ook een vierde, grote telecomspeler voor particulieren in ons land. Dat meldt telecomwaakhond BIPT. Het nieuwe bedrijf is naar eigen zeggen van plan “de factuur van uw smartphone een stuk goedkoper te maken”. De veiling voor 5G-licenties in ons land - waar die vierde grote speler aan deelnam - heeft in totaal 1,2 miljard euro opgebracht. “Ons doel is dat particulieren in de loop van 2023 van ons voordelig aanbod gebruik kunnen maken”.

102 reacties

  • Wilfried Vanden Berg

    2 jaar geleden
    Ze kunnen die prijzen niet verlagen, waarschijnlijk dat er vele politiekers in die beheerraad zitten als hun zoveelste bij verdienste, en dan nog belasting vrij.
  • Gerda Haubourdyn

    2 jaar geleden
    Dat is praat voor de vaak. In dit land wordt niks goedkoper en is alles veel duurder dan elders. Ik betaal 133 euro per maand aan telenet. Haal je iets uit het pakket kan krijg je een paar euro's minder te betalen. Ze hebben het zo opgesteld dat je als burger altijd de sigaar bent.
  • Wesley Kenis

    2 jaar geleden
    Alle basis vorz8eingen horen thuis bij de overheid en dan ook ZONDER BTW. Daarom noemen het ook "basis" behoeften...oei dat laatste heeft 90% van de bevolking nig ´iet begrepen precies.
  • Lucien Mertens

    2 jaar geleden
    Ja, we voelen het altijd aan onze factuur, die stijgt ongeacht het aantal providers steeds verder. Men draait de mensen gewoon een rad voor de ogen, feit is dat dat vrij incompetente landje België voor de betalende inwoner in zowat alles het duurste van de wereld is. Al eeuwig...
  • nicky vandee

    2 jaar geleden
    Slaap verder, betalen zal je altijd meer moeten dan in het buitenland