Bizar ongeval: man springt uit rijdende auto

Op de Molseweg in Geel gebeurde zaterdag om 15.20 uur een bizar ongeval. Een man sprong daar plots uit een rijdende auto, waar hij als passagier inzat. De hulpdiensten kregen zaterdagnamiddag een melding van een fietser die aangereden was op de Molseweg in Geel. Maar ter plaatse bleek er iets heel anders aan de hand te zijn. M.R., een 53-jarige man uit de kustgemeente Blankenberge, was om een nog onduidelijke reden uit een rijdende auto gesprongen. De auto reed in de richting van Geel, toen de inzittende plots de deur opende en sprong. Wat hem bezielde, was ook niet duidelijk voor de 54-jarige bestuurder uit Hulshout.

bvdl

Volgens die laatste ging aan het incident zeker geen discussie of ruzie vooraf. De hulpverleners troffen de man buiten bewustzijn aan, maar hij ademde nog. Ze brachten de man naar het ziekenhuis van Geel. Volgens de politie vielen zijn verwondingen nog wel mee.

Een buurtbewoonster van de Molseweg in Geel snelde zaterdag ter hulp. “Ik was net buiten bezig en merkte dat er iets gebeurd was op de drukke weg”, legt ze uit. “Ik zag een man op het fietspad naast de weg liggen.”

Volgens de vrouw weet niemand wat de passagier juist bezielde. “De bestuurder beweerde dat de man plots uit de auto sprong. Gelukkig is hij meteen gestopt en is achter het slachtoffer ook een andere auto gestopt. Zo werd de man niet aangereden”, zegt de buurvrouw.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen