© vtm

‘Blind Getrouwd’: tijd voor een reality check bij de koppels

In de zevende aflevering van ‘Blind Getrouwd’ stappen de koppels stilaan van hun roze wolk. Ze zijn na hun huwelijksreis gaan samenwonen en het échte leven begint nu: zijn hun werk, vrienden en drukke agenda’s te combineren met de romantiek van een pril huwelijk?

jr

Nicolas heeft het goed begrepen: “Het samenwonen is toch de grootste stap om de reality check te ondergaan”, zegt hij. Bij hem en Evelien lijkt het nochtans goed mee te vallen, al heeft Nicolas weinig ervaring met het runnen van een huishouden. Gelukkig is Evelien bereid hem de kneepjes van het vak te leren en vergeeft ze hem de stuntelige manier waarop hij aardappelen schilt. Nicolas’ mama is blij dat het zo goed klikt tussen de twee en ziet haar kansen om eindelijk oma te worden zienderogen stijgen. Maar dan mag Evelien niet te veel meer blokkeren als Nicolas fysiek contact zoekt, en dat was in de vorige afleveringen toch nog een struikelpunt. Al lijkt er toch een beetje schot in de zaak te zitten.

Bij Nick en Veerle lijkt dat minder een probleem, want daar gaat het allemaal veel sneller dan Veerle zelf verwacht had. Ze ziet een toekomst met Nick steeds beter zitten, al vreest ze ook wel dat ze zich daardoor te kwetsbaar opstelt. Experte Sybille is blij dat het zo goed gaat, maar waarschuwt Veerle dat ze toch best met de voetjes op de grond blijft omdat het tij nog altijd kan keren. Maar is Nick het daarmee wel eens?

Tussen Tine en Ben lijkt het ook steeds beter te gaan, al had Ben wel wat schrik om te gaan samenwonen. De twee werken er hard aan om uit de friendzone te geraken en volgen de aanraaktips van seksuoloog Alexander Witpas nauwgezet op. Ben is aangenaam verrast door de manier waarop Tine zich ondanks haar twijfels smijt om het huwelijk alsnog te doen slagen.

Nieuwe Daisy en Geert

Bij Sally en Mathias blijft het een beetje sudderen. Het koppel dat aanvankelijk het best leek te matchen, moet opletten om niet de nieuwe Daisy en Geert uit seizoen 1 te worden. Die vervielen al snel in een saaie routine van gezellig samen op de sofa naar ‘Familie’ kijken. In hun appartement heeft alles een plaatsje gekregen, maar elkaar een plaats geven in hun leven ligt een beetje moeilijker. Dat lijkt vooral Mathias te beseffen, en hij wijst Sally erop dat ze actie moeten ondernemen.

‘Blind Getrouwd’, VTM, 20.35 uur

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer