© Mercedes F1 team

Stulpje van Lewis Hamilton inzet van rechtszaak van 4,6 miljoen dollar

Lewis Hamilton is momenteel met een Italiaanse projectontwikkelaar verwikkeld in een rechtszaak over het stopzetten van de bouw van zijn luxevilla. Het stulpje is zo’n 4,6 miljoen dollar waard.

F1journaal.be

De Engelse tabloid The Sun bericht dat Hamilton op het eiland Grenada (ten noorden van de kust van Venezuela), waar zijn vader opgroeide, een luxevilla aan het bouwen was. Er zou onder andere een gepersonaliseerde opnamestudio, een fitnessruimte en een private aanlegsteiger te vinden zijn.

Het contract werd al getekend toen hij nog samen was met Nicole Scherzinger. Na de breuk van de twee ontving de Italiaanse projectontwikkelaar, Bernardo Bertucci, echter een mail waarin Hamilton liet weten dat hij niet meer verder wou gaan met de bouw van de villa. Bertucci sleepte Hamilton daarom voor de rechter.

“Ik vertrouwde hem heel erg. We hadden de plannen erg gepersonaliseerd. Toen de villa ongeveer half klaar was, ontving ik een mail van hem. Hij zei dat hij de bouw wou stilleggen,” klinkt het bij Bertucci.

“Ik ben er vrijwel zeker van dat hij weet dat hij niet correct heeft gehandeld met mij. Ik wou geen juridische stappen ondernemen, maar de villa is te gepersonaliseerd om te kunnen verkopen”

Hamilton heeft de rechtszaak voor het hoogste gerechtshof van Grenada in eerste aanleg gewonnen. De Italiaanse projectontwikkelaar ging echter in beroep. Een woordvoerder van Mercedes weigerde te reageren.

Meer F1-nieuws op F1journaal.be:

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer