Filip en Maurice in 'B&B zoekt lief'
Volledig scherm
Filip en Maurice in 'B&B zoekt lief' © VTM

Gebrekkig Frans en onderlinge competitie: spanningen in ‘B&B zoekt lief’

TVIn ‘B&B zoekt lief’ proberen de gasten om indruk te maken op hun uitverkorene. Bij de ene lukt dat al iets beter dan bij de andere. “Eigenlijk had ik gehoopt dat ik me eerst kon verfrissen...”

1 reactie

  • mirko Van de velde

    2 jaar geleden
    wat dachten die nu dat ze op vakantie gaan
  1. Metejoor ziet kinderdroom uitkomen en zet schouders onder vegan pizzarestaurant: “Echte bourgondiërs zoals ik gaan vlees hier niet missen”
    Showbits
    1

    Metejoor ziet kinder­droom uitkomen en zet schouders onder vegan pizzares­tau­rant: “Echte bourgon­diërs zoals ik gaan vlees hier niet missen”

    “Als kind droomde ik er al van om ooit iets in de horeca te doen, nu wordt die wens werkelijkheid.” Metejoor (33) is duidelijk in zijn nopjes tijdens de opening van de nieuwe vegan pizzeria Plant A Pizza in Antwerpen. Joris trekt niet zelf zijn bakkersschort aan, maar zet zijn schouders onder het horeca-project van één van zijn bandleden: “Ons doel is niet alleen om vegans aan te trekken, maar ook echte bourgondiërs zoals ik kennis te laten maken met plantaardig eten.” Wij waren er exclusief bij tijdens de opening.
  2. Tranen in ‘Gestrand op Honeymoon Island' wanneer Gwenny en Niels berichten van het thuisfront krijgen
    Play
    TV

    Tranen in ‘Gestrand op Honeymoon Island' wanneer Gwenny en Niels berichten van het thuisfront krijgen

    Drie weken overleven op een onbewoond eiland, met als enige gezelschap je kersverse echtgenoot of echtgenote. Het doet wat met een mens, valt te zien in ‘Gestrand op Honeymoon Island’. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat Gwenny en Niels dolblij zijn om plots enkele brieven van het thuisfront te krijgen. Ze kunnen allebei hun tranen niet bedwingen bij het lezen van de mooie boodschappen. “Ik ben dat echt niet gewend”, klinkt het bijvoorbeeld bij Niels.