Kinderen genieten van Pennenzakkenrock aan het Zilvermeer in Mol: "Dit is onze schoolreis"

Het is weer zover. Pennenzakkenrock vindt opnieuw plaats op het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol. Verschillende kinderen uit alle hoeken van het land komen naar daar om te genieten van enkele optredens. Daarnaast is er ook randanimatie voorzien.

Kinderen tussen acht en veertien jaar kunnen opnieuw genieten van optredens van hun favoriete artiesten aan het Zilvermeer in Mol. Onder andere Metejoor, Camille, Regi en de Ketnetband bouwen er deze namiddag een feestje. ā€œHet is mooi weer, de muziek zit goed en de kinderen zijn blij. Meer moet dat niet zijnā€, vertelt juffrouw Nele van 't Klavertje uit Koersel.

BEKIJK - "Pennenzakkenrock is een van de leukste festivals om op op te treden", zegt Regi in "Het journaal":

Videospeler inladen...

De kinderen kunnen niet alleen naar de optredens kijken, er zijn ook verschillende randactiviteiten voorzien. ā€œIk ben al op het lange springkasteel geweest en heb al lekkere dingen gegetenā€, vertelt bezoeker Lode. ā€œIk wil vooral Camille zien, want die kan goed zingen en de liedjes van Metejoor vind ik ook leuk.ā€

ā€œWe willen vooral veel plezier maken en straks ook nog even zwemmen. Er zijn ook vele attracties die we moeten uitproberenā€, vertelt bezoeker Fiene. Op het park kunnen de kinderen waterskiĆ«n, Ā muurklimmen, raften en kajakken.

Dit is de schoolreis voor onze kinderen
Juffrouw Nele van t' Klavertje uit Koersel

Juffrouw Nele van 't Klavertje is alvast tevreden. ā€œDeze uitstap is eigenlijk onze schoolreis, dus we vonden het heel spijtig dat het vorig jaar door corona niet kon doorgaan. Nu kunnen we er eens zo hard van genieten.ā€

Meest gelezen