Anita en haar zoon Wesley kwamen om het leven bij een steekpartij twee weken geleden. Vrijdag vond hun afscheid plaats in de abdijkerk van Vlierbeek.
Volledig scherm
PREMIUM
Anita en haar zoon Wesley kwamen om het leven bij een steekpartij twee weken geleden. Vrijdag vond hun afscheid plaats in de abdijkerk van Vlierbeek. © rv

Slachtoffers steekpartij Anita en Wesley krijgen laatste rustplaats: “Hopelijk beseft de dader de omvang van zijn schuld”

LeuvenBijna twee weken geleden schrikte een brutale drievoudige moord de anders zo rustige Zavelstraat in Kessel-Lo op. Een onbekende drong omstreeks 3 uur ‘s nachts de woning van Anita Dendas (54) binnen, waar ook haar zoon Wesley Piette (23) en vriend des huizes Rikki (47) verbleven. Alle drie werden ze omgebracht met “onnoemelijk veel steek- en snijwonden.” Anita en Wesley werden vandaag begraven, maar er blijven heel wat vragen. 

2 reacties

  • Ives Ameel

    2 jaar geleden
    Net of het die moordenaar iets kan schelen.
  • eva vercammen

    2 jaar geleden
    Onverstaanbaar dat in deze tijd zoiets nog kan . Alle techniek camera’s op elke hoek van de straat. Het is te hope dat ze de dader(s) snel pakken,alvorens ze weer ergens toeslaan.