Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

INTERVIEW. "Na zijn carrière is het aan mij": Tim Merlier en Cameron Vandenbroucke over het BK, het gat in zijn elleboog, zijn wielertoekomst, het huwelijk en kinderen

BK WIELRENNENZijn voorbereiding liep niet over rozen, maar schrap Tim Merlier daarom niet van de pronostiek voor zondag op het BK wielrennen. Het vuur brandt wel degelijk. Ook bij vriendin Cameron Vandenbroucke overigens, die zich de afgelopen maanden opwierp tot de persoonlijke verpleegster van Merlier na zijn armblessure. “Iso-Betadine, zalf, verband,... Ik weet intussen hoe het moet.” 

5 reacties

  • Luc poleyn

    2 jaar geleden
    In om het even welke koers zie je praktisch nooit de mannen van Alpecin, alleen de laatste kilometers. Merlier is sterk genoeg om zijn eigen sprint te rijden, hopelijk met succes.
  • viaene philippe

    2 jaar geleden
    De enige dag in het jaar dat je kan bewijzen dat je de beste bent .
  • Marcus Camps

    2 jaar geleden
    Merlier moet zich echt niet inhouden voor Philipsen zondag en al zeker niet de spurt aantrekken. Jasper heeft dat voor hem nog geen enkele keer behoorlijk gedaan zoals het hoort. Op 150 meter aangaan is rijden voor jezelf en niet voor een ander ...
  • Rudy Chalmet

    2 jaar geleden
    Zou een heel mooie Belgische kampioen kunnen zijn , kan heel goed sprinten en is een bescheiden kerel . Veel succes zondag !!
  • Johan hendrickx

    2 jaar geleden
    Bij Alpecin zitten ze met een probleem want 2 topsprinters en wie wil voor de andere werken?