Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Greta Thunberg deelt op Glastonbury sneer uit naar wereldleiders

“We zijn voorgelogen.” Dat zei de Zweedse milieuactiviste Greta Thunberg tijdens een toespraak op het Britse muziekfestival Glastonbury. In haar betoog riep ze het publiek op actie te ondernemen om klimaatverandering een halt toe te roepen.

19 reacties

  • Fons Dewaele

    2 jaar geleden
    Dat kind kan enkel maar uitdelen. Een oplossing om het probleem aan te pakken, komt van haar kant niet. Hoofdzaak ik sta in de belangstelling, zo zie ik haar. Misschien eens gaan protesteren richting Russland of Afrika, daar is er nog ruimte voor haar opmerkingen.
  • jochen pionner

    2 jaar geleden
    Mevrouw Thunberg zou dan het voorbeeld moeten geven. Geen verwarming meer aanzetten, geen autoritten, geen vliegtuigreis, geen gsm, etc... Ik ben benieuwd hoe lang ze dat zou volhouden.
  • Johan Casteleyn

    2 jaar geleden
    Zoals altijd wordt er hier weer ferm geschoten op de boodschapper. Ze heeft overschot van gelijk. Altijd werd gezegd dat de omschakeling naar groene energie ons te veel ging kosten. Nu de prijzen van gas en olie de pan uit swingen vraag ik me af wat ons het meest zal kosten.
  • Dick DECOCK

    2 jaar geleden
    Zou beter in Moskow gaan protesteren tegen vervuiling die Rusland aanricht door oorlog.
  • FABIAN MAEYAERT

    2 jaar geleden
    Er is 1 GROOT probleem ! Overbevolking. Moet dus drastisch verminderd en beperkt worden. Wereldoorlog , vele virussen en natuurrampen zijn de oplossing. Anders blijft dat gemekker over de klimaatverandering aanhouden.