Vervoort grijpt zich naar het hoofd: de Belgian Lions grijpen eerst naast de finale tegen Servië en erna naast het brons tegen Frankrijk.
Volledig scherm
Vervoort grijpt zich naar het hoofd: de Belgian Lions grijpen eerst naast de finale tegen Servië en erna naast het brons tegen Frankrijk. © BELGA

“Te veel beginnen zweven”: Belgian Lions grijpen na ware slijtageslag in overtime nipt naast het brons

3x3De Belgian Lions hebben er een geweldig WK opzitten, maar blijven achter met een fikse kater in Antwerpen. Geen brons na een fysieke slijtageslag tegen Frankrijk. 17-18, na een extra tijd die duurde en bleef duren. Een vierde plaats die lang gaat nazinderen voor de Lions. In de finale ging een machtig Servië voorbij Litouwen (21-16).

7 reacties

  • Jan Van Bavel

    2 jaar geleden
    Ze hebben toch hun best gedaan, maar er kan maar één de beste zijn, alsnog proficiat :-)
  • Reygaerts raf

    2 jaar geleden
    Tegen Servië liepen ze achter de feiten aan, geen kans. Tegen 3, ja 3, Fransen die de hele match niet konden wisselen, was het met moeite volgen en zou winst on verdiend zijn. Vervoort speelde niet zijn beste match. En Celis kan duidelijk het niveau niet aan, mist zelfs onder de korf easy baskets.
  • gaston bergmans

    2 jaar geleden
    dit wk aangenaam verrast nooit veel naar basket gekeken maar 3x3 wel leuke sport mooi om volgen zag de belgian cats ook heel graag bezig
  • kwispie45 Peter

    2 jaar geleden
    Fransen verdiend gewonnen met 3 spelers, Belgen hebben verlies aan zichzelf te danken
  • Alex Beurick

    2 jaar geleden
    Feestje Antwerpen. De Belgen spelen voor een medaille!!@ chapeau 👌