ANP / EPA
Volledig scherm
© ANP / EPA

Benzineprijzen naderen opnieuw records: 2,35 euro voor liter benzine 98

Benzine tanken wordt dinsdag duurder, diesel tanken iets goedkoper. Dat meldt de FOD Economie.

50 reacties

  • Gilbert Flament

    2 jaar geleden
    Olie kopen in Venezuela, die mensen hebben werk nodig en wij olie!
  • Ferdinand Nuyts

    2 jaar geleden
    Hallo, in het buitenland is de benzine veel goedkoper...! Wie is hier den dief in België...!
  • Peter Viaene

    2 jaar geleden
    De meesten snappen het hier gewoon niet: door ons gedrag van de laatste 100 jaar (een seconde op de geologische tijdschaal) zijn we de wereld om zeep aan het helpen voor de toekomstige generaties. We moeten ons gedrag aanpassen en dat zal pijn doen.
  • Lisette Theunis

    2 jaar geleden
    Het zijn de vele regels en de ontelbare taksen die overheden iedereen vandaag aanrekenen en de olieproducenten opleggen, die hoofdzakelijk de prijs van de brandstoffen aan de pomp bepalen en de prijzen steeds verder de hoogte injagen. Zo worden we vandaag volledig gepluimd door een groene religie, die alles een iedereen zo snel mogelijk aan hun elektrisch laadinfuus wilt hangen. Het lijkt wel het nieuwste Christendom te zijn, met dure aflaten om je ziel en de wereld te redden van de ondergang.
  • Danny Conings

    2 jaar geleden
    En langs de andere kant maken de energie leveranciers woekerwinsten. Probeer het maar eens te begrijpen. Onmogelijk gewoon. De speculanten die dit veroorzaken slapen hopelijk nog goed snachts nadat ze hun geld geteld hebben , 'verdiend' op de kap van de werkende mens