.
Volledig scherm
. © AFP/RV

Wereldkampioen Alaphilippe ontbreekt in Tour, Michel Wuyts: “Heel jammer, want Julian is uitermate attractief”

Tour de FranceGeen Ronde van Frankrijk voor Julian Alaphilippe. De wereldkampioen is niet fit geraakt na zijn zware valpartij in Luik-Bastenaken-Luik. Michel Wuyts en bondscoach Sven Vanthourenhout, die vanaf vandaag tot de Grand Départ vooruitblikken op de Tour, laten zich uit over de niet-selectie van de Fransman.

10 reacties

  • viaene philippe

    2 jaar geleden
    1 sprinter de kans geven voor de volle 100% dat is de tactiek,actratief wat heb je daaraan het is geen kermiskoers hè.
  • Marc Emiel

    2 jaar geleden
    Cavendish weet al een jaar dat hij dit jaar de tour niet zou rijden. Er is altijd gecommuniceerd dat Fabio zou rijden als hij niet ziek of gekwetst zou zijn. Met het aantrekken van Merlier weet Cavendish nu ook al dat hij voor volgend jaar een andere ploeg mag zoeken. Als ze hem nog ergens willen natuurlijk. In 2020 was hij nog aan het huilen omdat hij geen ploeg meer vond. Bij Lefevere heeft hij nog een topjaar mogen beleven. Hij had vorig jaar in Parijs moeten stoppen met de groene trui.
  • Rik Bogaert

    2 jaar geleden
    Wat is er aan de gang bij Quick Step? Interne oorlog?
  • nicole haeck

    2 jaar geleden
    Het wordt een spannende mooie Tour !!!!
  • glenn wouters

    2 jaar geleden
    Ik ben een fan van het team van Lefevre. Maar ik heb plaatsvervangende schaamte als ik lees dat een renner op sociale media moet lezen dat hij n iet geselecteerd is. Een beetje takt zou zijn iedere wel of niet geselecteerde renner eerst inlichten voordat je ook maar iets op sociale media zet.