©  Shutterstock

Amerikaanse Subway-klant schiet werknemer dood: “Te veel mayonaise op zijn broodje”

Een Amerikaanse Subway-medewerker overleed na een schietpartij omdat zij op een broodje van een klant te veel mayonaise smeerde, zei de politie van Atlanta. Een tweede werknemer raakte gewond bij de schietpartij. Allebei waren ze nog geen maand in dienst.

Bron: De Telegraaf

De schietpartij vond zondag in de vroege avond in Atlanta plaats, lokale tijd, nadat een klant boos werd. De reden van zijn frustratie: zijn broodjes was niet gemaakt op de manier dat hij het wilde. De uitbater van de Subway-zaak, Willie Glenn, zei tegen FOX5: “Geloof het of niet, maar de ruzie ging over de hoeveelheid mayonaise op het broodje. De situatie liep uit de hand en toen barstte de hel los.”

Een medewerker opende het vuur op de dader, maar raakte hem niet, aldus Glenn. Een andere medewerker raakte gewond en belandde in het ziekenhuis. De namen van de slachtoffers zijn niet openbaar gemaakt, maar volgens de eigenaar gaat het om “voorbeeldige medewerkers” die pas een maand in dienst waren. “Iedereen wil een wapen dragen, iedereen wil iemand bang maken met een wapen. Het is gevaarlijk hier”, aldus de eigenaar nog.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer