Archiefbeeld. © rr

Moeder probeert zoon te waarschuwen voor huiszoeking: cocaïne en 10.000 euro in beslag genomen

Merksem -

De Antwerpse politie was zaterdag getuigen van een drugsdeal in de Heirmanstraat in Merksem. Uit een huiszoeking bleek dat ook de broer van de verdachte betrokken was. De moeder probeerde haar zoon nog te waarschuwen maar werd zelf mee gearresteerd.

nelo

Het WOT Noord stelde op zaterdag een drugsdeal vast in de Heirmanstraat. “De verdachte probeerde nog te ontkomen maar werd na een achtervolging te voet gevat”, zegt Willem Migom, woordvoerder van de Antwerpse politie. “Uit de huiszoeking bleek dat zijn broer ook betrokken was bij de drugshandel. De moeder probeerde deze te waarschuwen voor de politiecontrole en werd mee gearresteerd.”

Verder onderzoek bracht nog nieuwe verdachten in beeld. In totaal werden drie personen (18, 20, 17), waaronder de twee broers, voorgeleid. Een kleine hoeveelheid cocaïne en meer dan 10.000 euro cash werden in beslag genomen.

Het DOT vatte op zondag ook in Merksem een cannabisdealer (28) op de Bredabaan. Er werd in totaal 120 gram cannabis en 2.400 euro in beslag genomen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER