Michaël R. Roskam en Eline De Munck op de première van 'Black Bird'
Volledig scherm
Michaël R. Roskam en Eline De Munck op de première van 'Black Bird' © ANP / EPA

Michaël Roskam over ‘impulsief’ huwelijk met Eline De Munck: “Ik zei tegen mijn kameraden: ‘Mannen, ik denk dat ik het zitten heb’”

BVHet was een grote verrassing in januari, toen Eline De Munck (34) op sociale media bekendmaakte dat ze één jaar getrouwd was met regisseur Michaël Roskam (49). In Het Belang van Limburg vertelt hij nu hoe ze elkaar leerden kennen en waarom ze besloten te trouwen. 

4 reacties

  • Juliette Francois

    2 jaar geleden
    Niks sjoemelen, Peter Van Dam! Gewoon sneller getrouwd dan gepland uit praktische overwegingen. Zou begot niet weten wat daar niet ok aan is. Een schijnhuwelijk is wel totaal iets anders!
  • Peter Van Dam

    2 jaar geleden
    Dus, het huwelijk is er eigenlijk gekomen omdat ze papieren nodig hadden tijdens Covid om naar de VS te trekken? Als je hetzelfde doet voor andere papieren (verblijfsvergunning) dan is er een onderzoek en mogelijks sprake van schijnhuwelijk. Maar als het "ons volk" is dat het doet voor papieren dan is het oké en grappig. Kijk, ik geloof wel dat ze elkaar graag zien en dat ze het menen, maar dit is gewoon sjoemelen wat ze deden en dat mag ook wel benoemd worden eens dat dat niet oké is.
  • Katia Mistianes

    2 jaar geleden
    Proficiat. Dit klinkt als een steengoed scenario (van een romantische film). En het is nog waargebeurd ook.
  • Patrick De Vlaming

    2 jaar geleden
    Heb Michaël ooit eens even kunnen spreken aan het circuit van Zolder .. hij kwam spontaan naar mij en ik herinner mij hem als iemand met een hele warme persoonlijkheid …. Proficiat met jullie huwelijk ..👍🍀