Prinses Amalia vorige week tijdens de fotosessie van het koninklijk gezin op Paleis Noordeinde.
Volledig scherm
PREMIUM
Prinses Amalia vorige week tijdens de fotosessie van het koninklijk gezin op Paleis Noordeinde. © ANP

Eindelijk het feest waar ze als kind al van droomde: verjaardagsfeest kroonprinses Amalia heeft veel weg van staatsgeheim

RoyaltyNederlands kroonprinses Amalia werd in december 18 en viert dat vandaag voor de tweede keer. Het grootse feest is in geheimhouding gehuld, maar verwacht wordt dat ook onze kroonprinses Elisabeth present zal zijn.

5 reacties

  • Peter Schelfhout

    2 jaar geleden
    dit steeds in het nieuws brengen is op de mensen hun hart gaan staan. Velen kunnen hun rekeningen niet betalen, laat staan een feest organiseren terwijl ze hard moeten werken...
  • Hilde Weymeersch

    2 jaar geleden
    Daar dromen veel kinderen van. Maar alleen de rijken kunnen het zich permiteren.
  • Ann Verschueren

    2 jaar geleden
    Inderdaad Peter, die moet'en zich geen zorgen maken over isoleren en hun energierekeningen. Noch van een elektrische wagen te kunnen kopen of niet. Isoleren is voor de gewone man maar dan isoleren in de zin van nergens meer naartoe kunnen gaan en thuis in uw isolatiekot te zitten.
  • Huub de Haas

    2 jaar geleden
    Afschaffen die poppenkast. Kost handen vol geld, met dank aan de gewone man, de belastingbetaler.
  • Peter van Nieuwpoort

    2 jaar geleden
    De monarchiën feesten en reizen er lustig op los! Natuurlijk op kosten van de belastingbetaler. Die mag lekker dicht bij huis blijven met zijn zorgen, energieprijzen, belastingen en andere hoge kosten. En dan zijn er ook nog die hiervoor buigen! Net terug van een driedaagse verjaardagfeest in Oslo met privéjet en het volgende gala staat klaar! De Romeinse tijd herleeft!