Auchan
Volledig scherm
© Auchan

PROMOJAGERS SUPERTIP. Op deze parkingverkoop net over de grens kan je (fris)drank en meer kopen voor helft van de prijs

Juli is de maand dat er een grote tent verschijnt op de parking van warenhuisketen Auchan in Roncq, net over de grens met Frankrijk. Op een hele reeks (fris)dranken en andere dagdagelijkse producten krijg je fikse kortingen, waardoor ze soms maar de helft zo veel kosten als bij ons. Daarom maakt Promojagers België er deze week zijn supertip van voor de lezers van HLN.

21 reacties

  • Leopold Vanhoof

    2 jaar geleden
    Ik drink al jaren water thuis gebracht door de leiding en zeer lekker gekoeld en veel goedkoper en gezonder dan al deze producten.
  • Werner Huygens

    2 jaar geleden
    Allemaal goed en wel maar ze smaken wel anders, in nederland komen blikjes en flessen cola van denemarken groot smaakveschil
  • Ferdinand Verbist

    2 jaar geleden
    Inderdaad Gerard, men kan wat opsteken van het programma: keuringsdienst van waarde op ned 3. Trouwens alle afleveringen kan men herbekijken via hun site. Men leert u daar dat mosselen van gelijk waar ter wereld op 12 uur in Zeeland plots Zeeuwse mosselen zijn enz.
  • bart vansteenkiste

    2 jaar geleden
    waarom over de grens gaan ? heb u al eens gezien naar de prijzen van frisdranken bij action , monster drink 95cent u gaat ze nergens goed koper vinden , en kijk maar eens naar de grote flessen van 1.5 liter cola ze zijn goed koper dan in frankrijk.
  • luc bruyndonckx

    2 jaar geleden
    De beste besparing is je auto niet gebruiken voor zo'n dingen. Hoeveel moet je kopen om benzine en slijtage te compenseren? Een halve bestelwagen/vrachtwagen? 30 km rijden om enkele centjes te besparen. Je moet wel gek zijn. Dat mensen daar hun tijd in steken. Leuk als je oud bent om aan je kleinkinderen te vertellen: ik heb duizenden km's vervuild om te besparen, maar ben vergeten te genieten van het leven, maar wel frisdrank en wc papier voor de komende generatie tot tegen het plafond.
  1. Nog geen zomerreis geboekt? Inflatie zorgt voor ongeziene promoties in Turkije, Kroatië en andere populaire bestemmingen
    PREMIUM

    Nog geen zomerreis geboekt? Inflatie zorgt voor ongeziene promoties in Turkije, Kroatië en andere populaire bestemmin­gen

    Met de paasvakantie achter de rug hebben heel wat Belgen al plannen gemaakt voor het zomerverlof. Touroperator TUI stelt in de tussentijdse boekingscijfers alvast enkele voorzichtige trends vast. Ook over de prijzen. Zo vallen er dankzij de hoge inflatie van het afgelopen jaar in populaire vakantielanden nu opvallende deals te rapen. HLN-reisexpert Johan Lambrechts vertelt waar je die kan vinden: “Zelfs voor het ‘bouwverlof’ kan je in Turkije nog kortingen van 40 procent versieren”.
  2. PROMOKALENDER. Deze aanbiedingen mag je in juli niet missen als je geld wil besparen

    PROMOKALEN­DER. Deze aanbiedin­gen mag je in juli niet missen als je geld wil besparen

    Het leven wordt duurder en dat merk je als je naar de supermarkt gaat. Onder meer de prijs van voeding swingt de pan uit. Voor wie wil besparen, geeft Gunther Devisch van Promojagers België voortaan elke maand een overzicht van de aanbiedingen en promoties die je die specifieke maand niet mag missen. Wist je bijvoorbeeld dat je elk jaar op 21 juli net over de grens grote kortingen kan krijgen op allerlei soorten (fris)dranken en dagdagelijkse producten? En dat je bij IKEA op een eenvoudige manier nog 10 procent extra kan scoren bovenop de solden? Een overzicht.