Tsitsipas en Kyrgios schudden elkaar na afloop wel de hand
Volledig scherm
Tsitsipas en Kyrgios schudden elkaar na afloop wel de hand © REUTERS

Tsitsipas verliest in extreem beladen duel van Kyrgios en houdt zich niet in op persconferentie: “Hij was op school ook zeker een pestkop”

WimbledonNick Kyrgios heeft zich ten koste van de als vierde geplaatste Stefanos Tsitsipas verzekerd van een plek in de vierde ronde van Wimbledon. In een verhit en bovendien hoogstaand duel op Court 1 werd het 6-7 (2), 6-4, 6-3, 7-6 (7) voor de Australiër.

6 reacties

  • Eveline Van den Hout

    2 jaar geleden
    Heel simpel : Tsitsi is een slechte verliezer. Kyrgios heeft tenminste persoonlijkheid en had gelijk. Tsitsi had uitgesloten moeten worden na zijn balslag in het publiek.
  • Sharon Vandewaetere

    2 jaar geleden
    Het is iedere keer hetzelfde met Kyrgios. Die vent werkt zijn tegenspelers iedere keer op de zenuwen met zijn idiote gedrag. Die heeft een serieuze vijs los. Moest hij daarmee stoppen zou hij een veel betere speler zijn die geliefd zou zijn door het publiek want hij kan wel degelijk tennissen.
  • Pieter martens

    2 jaar geleden
    Veel tennisers hebben een heropvoeding nodig.
  • Karel Van Beeck

    2 jaar geleden
    De nieuwe Mc Enroe. Het tennis heeft af en toe zo iemand nodig. En kan nog tennissen ook.
  • Pierre Vanden Meersschaut

    2 jaar geleden
    Afgezien dat de Australiër ze niet allemaal op een rijtje heeft staan is het ook een lepe vos door zijn tegenstanders te frustreren met zijn circus en hen alzo de concentratie en motivatie te ontnemen.