Instagram
Volledig scherm
© Instagram

VOETBALLERS OP VAKANTIE. Lukaku beult zich af in de fitnesszaal - Bounida kan de bal niet missen

VoetbalMooie liedjes duren niet lang. Nadat de stervoetballers op deze planeet even konden genieten van een deugddoende vakantie, is het stilaan weer werken geblazen. In dit artikel vindt u een pak vakantiekiekjes van Romelu Lukaku, Kevin De Bruyne en een rist andere topvoetballers.

23 reacties

  • Jos Swennen

    2 jaar geleden
    Decadentie ten top
  • Glenn Vanden eede

    2 jaar geleden
    Degoutant , hoe ge ziet dat sommige mensen zelf nimeer kunnen gaan tanken en de eindjes aan elkaar moeten knopen en die smijten daar met 3600 euro voor een fleske en een weekske jacht huren70000 euro .. beetje overbetaald zene ..
  • Inne Everaerts

    2 jaar geleden
    Ik heb spijt dat ik in mijn jonge jaren niet meer naast voetbalvelden of wielerparcours gestaan heb. Het is de moeite om zo ene te strikken!
  • Dieter Maertens

    2 jaar geleden
    Ik ben daar niet jaloers van. Die mensen hebben het talent, en is dat er niet, het harde werk gedaan + ergens het nodige geluk gekregen om te staan vandaag waar ze bestaan. Er zijn ook loyale voetballers, ik denk maar aan Del Piero of Totti, maar die gasten zitten ook in dergelijke paradijsjes hun vakantie te vieren. Dat ze veel geld verdienen is hun schuld niet, denk erover.
  • Johan Verstraeten

    2 jaar geleden
    Tja, als mijn baas mijn loon zou willen vermenigvuldigen met factor 1000 zeg ik daar ook geen nee op. Exclusieve vakantie? Kan ik me dan perfect permitteren, dus: Idem ditto. Gelijk hebben ze.