De Zweed Jonas Falk wordt door de politie weggeleid uit een strandbar op Ibiza.
Volledig scherm
De Zweed Jonas Falk wordt door de politie weggeleid uit een strandbar op Ibiza. © Policia Nacional

Topman Europese drugsmaffia opgepakt en weer vrijgelaten tijdens vakantie op Ibiza

De Spaanse politie heeft op Ibiza een lid uit de hoogste regionen van de Europese drugsmaffia opgepakt. Het gaat om de Zweed Jonas Sture Falk (49), bekend als ‘de Zweedse Pablo Escobar’. Hij werd opgepakt in een strandbar en zou samenwerken met Fikri Amellah (30) en de mocromaffia. Hoewel iedereen weet wat hij doet, staat de Zweed erom bekend zich moeilijk te laten vangen. Hij werd dan ook al na één dag weer vrijgelaten.

3 reacties

  • Gerard Braeckmans

    2 jaar geleden
    frans crets, tja, frans en zolang ze produceren zal er gehandeld worden en gebruikt.
  • Fred Pauwels

    2 jaar geleden
    Tja, zolang er gebruikers zijn, zullen de handelaars nooit stoppen. En als je ziet hoe met het gebruik van die rommel tegenwoordig zit goed te praten en te minimaliseren, kan je enkel concluderen dat het nooit zal stoppen. Genoeg vrienden zien kapotgaan aan die rommel en heb er persoonlijk een hekel aan. Maarja, als de beau monde van de wereld eraan zit, de politici, rechters, notarissen, topsporters, de wereldverbeteraars die door de week vegan vreten maar lijnen snuiven in het weekend...tja!
  • Kristof Degros

    2 jaar geleden
    Dat zal toch een moeilijke worden. Hij brengt 2 partijen tesamen. Natuurlijk weet deze maar al te goed wat er gebeurd. Maar als jij x som vraagt om met 2 of meerdere rond tafel te zitten ..Deze doet dus volgens de wet niks verkeerd. Hoeveel advocaten en anderen zijn er niet dat goed genoeg weten wat hun klanten doen, deze zijn toch ook niet strafbaar ? Er moet dan maar een wetgeving komen dat als je diensten of dingen verkoopt aan criminelen je ook zelf strafbaar bent. Anders veel bla bla