Kind en Gezin-topvrouw Katrien Verhegge.
Volledig scherm
PREMIUM
Kind en Gezin-topvrouw Katrien Verhegge. © BELGA

Vernietigende audit voor Kind en Gezin doet topvrouw wankelen: “Ze verliest alle geloofwaardigheid”

De audit die ex-minister Wouter Beke (CD&V) bestelde na het drama in kinderopvang ‘t Sloeberhuisje is vernietigend voor Kind en Gezin. De lijst met tekortkomingen is zo lang dat de vraag rijst of topvrouw Katrien Verhegge nog kan blijven zitten. 

61 reacties

  • Els Daneels

    2 jaar geleden
    Het gaat hier over duizenden kindjes waar zij verantwoordelijkheid voor droeg, terwijl zij zich verschuilt achter "juiste procedures". Op acute problemen moet men direct adequaat reageren. Dát heeft ze duidelijk niét gedaan. Dus heeft ze gefaald, herhaaldelijk met desastreuze gevolgen. EXIT op staande voet!
  • Luc Brouckaert

    2 jaar geleden
    Ze is niet beter dan Beke. Exit is de enige correcte oplossing.
  • Wilfried Vanden Berg

    2 jaar geleden
    En diegene die ze nu hebben Crevits is die beter denk je .Diegenen die haar verhaaltjes die vertelt in de media gelooft , die gaan verschieten in 2024 van haar. Die gaat alles rustig op z'n beloop gaan tot 2024 en gaat zoals gewoonlijk lopen om te solliciteren voor een ander job . Let maar op .
  • Michael Dubois

    2 jaar geleden
    @Eva Ankaert: Het gaat hier niet om haar karakter, zij is de baas al sinds 2007 zoals u zelf zegt, als je de audit leest dan heeft ze niet veel gedaan sinds 2007 en dan mag je nog zo eerlijk en intger zijn je moet uw job doen en zij is verantwoordelijk daarvoor en word daar ook riant goed voor betaald. Van mij krijgt ze ne C4, zo simpel ligt dat
  • Johan hendrickx

    2 jaar geleden
    Beke is de slimste, die heeft zijn handen in onschuld gewassen en geeft de rommel door aan een ander..