Kinderdokter Jan D.V.
Volledig scherm
PREMIUM
Kinderdokter Jan D.V. © Proot / RV

Kinderarts die stiekem patiëntjes filmde, stopt definitief: echtgenote zet praktijk alleen verder

De kinderarts uit Veldegem die in zijn kabinet beelden van jonge patiëntjes maakte, stopt als pediater. Dat bevestigt zijn advocaat én blijkt uit de communicatie van de praktijk, die zijn vrouw zet nu alleen voortzet. Het naambordje waar ze allebei op stonden, is intussen vervangen. Terwijl Jan D.V. (50) nog steeds in de gevangenis zit, heeft zijn echtgenote moedig een bandje ingesproken.

  1. DE DAGSCHOTEL. Brasserie Raymond in hartje Brugge, waar toeristen nog in de minderheid zijn: “Bij een verjaardag halen we graag alles uit de kast”
    PREMIUM

    DE DAGSCHOTEL. Brasserie Raymond in hartje Brugge, waar toeristen nog in de minderheid zijn: “Bij een verjaardag halen we graag alles uit de kast”

    Waar men gaat langs Vlaamse wegen, komt men nog zelden een restaurant met dagschotel tegen… Maar klopt dat wel? HLN gaat op zoek naar de gezelligste eethuizen waar je bij een goed glas nog een snelle, warme maaltijd kan krijgen. We trokken naar Brasserie Raymond in het centrum van Brugge, waar je tijdens de week van een verfijnde maaltijd kan genieten. Wij vroegen zaalverantwoordelijke Pascal De Zutter en chef-kok Frederik De Vestele naar hun geheim én de belevenissen in hun zaak. “We draaien goed en hebben daar geen toeristen voor nodig.”
    Brugge
  2. Tine (40) heropent na moeilijke periode haar Postbar in Brugge: “Opeens ging het licht uit, maar ik heb geleerd om ook eens aan mezelf te denken”
    PREMIUM

    Tine (40) heropent na moeilijke periode haar Postbar in Brugge: “Opeens ging het licht uit, maar ik heb geleerd om ook eens aan mezelf te denken”

    Liefhebbers van postkaartjes en een lekkere kop koffie mogen met de Postbar in de Langestraat in Brugge zaterdag weer hun geliefd adresje aanvinken. Na een sluitingsperiode van ruim acht maanden heropent Tine Vandenbon (40) haar zaak. Het waren maanden waarin ze twijfelde of ze zou terugkeren. “Maar nog dagelijks sturen klanten berichtjes en dat heeft me kracht gegeven.”
    Brugge