CORONACIJFERS. Aantal geregistreerde besmettingen stijgt tot meer dan 5.000 per dag

De Belgische coronacijfers blijven verder stijgen. Het aantal nieuwe, geregistreerde besmettingen met het coronavirus is tussen 25 juni en 1 juli gestegen tot gemiddeld 5.518 per dag, zo blijkt uit cijfers van het gezondheidsinstituut Sciensano. Ook het aantal ziekenhuisopnames stijgt. Het aantal overlijdens is in die periode toegenomen met 67 procent.

31 reacties

  • Davy Descan

    2 jaar geleden
    ik zou persoonlijk terug voor een tijdje terug het cst ticket terug boven halen om dat ik denk dat je zo weer meer mensen gaat kunnen over halen ;om het uit eindelijk toch te laten doen :we hebben de bewijzen gezien dat het werkt ;zonder cst ga je niet het zelfde resultaat halen en veel mensen zullen dat misschien zien als een verplichting ;maar de cijfers liggen er niet om
  • Danny Buyse

    2 jaar geleden
    Heb het begin april opgelopen. 3 dagen hevige keelpijn, geen koorts of andere symptomen. Blijkbaar is het duidelijk dat bij iedereen niet dezelfde proportionele symptomen verschijnen na besmetting. .
  • stefan crama

    2 jaar geleden
    Dit virus gaat nooit meer weg. Moeten we dan ons hele leven opofferen en nooit nog genieten van het leven. Vooral als je weet dat 95 % er weinig of geen last van heeft. Financieel, economisch en sociaal een ramp.
  • Johan Aerts

    2 jaar geleden
    2de booster prik in september ? Ik zouw maar al beginnen mijn gedacht.
  • Walter Lippens

    2 jaar geleden
    Massa evenementen voor eens en voor ALTIJD verbieden.