Ronaldo en Georgina in de Gulfstream G200-jet met baby Bella Esmeralda, Mateo (l), Eva, Alana Martina en Cristiano Jr.
Volledig scherm
Ronaldo en Georgina in de Gulfstream G200-jet met baby Bella Esmeralda, Mateo (l), Eva, Alana Martina en Cristiano Jr. © instagram georginagio

Omdat hij weer het allerbeste moet hebben: Ronaldo vervangt privéjet van 20 miljoen voor nog groter exemplaar

Time-OutVliegt Cristiano Ronaldo straks met een nieuwe privéjet richting nieuwe club? De Portugese superster (37), die aan de clubleiding van Manchester United heeft laten weten graag te willen vertrekken bij een goed bod, wil zijn huidig privévliegtuig van de hand doen voor een groter exemplaar. Kwestie dat iedereen binnen het steeds groter wordende gezin-Ronaldo straks voldoende plaats heeft.

14 reacties

  • Gil Polet

    1 jaar geleden
    Goe zot of hoe zot is dat allemaal, het kan niet op zeker ? Je moet. het maar doen hé,
  • Stefan Paul

    2 jaar geleden
    Dirk Vergeyde: informeer je vooraleer je gal spuwt op iemand waar je niets van af weet... Ronaldo is net één van diegenen die het meeste schenkt voor de minder bedeelden en de goede doelen. Hij bezoekt ook regelmatig kinderziekenhuizen enz... Als je ziet wat voor een opbrengst deze kerel binnen brengt bij zijn club dan is het niet verwonderlijk dat hij zoveel betaald wordt. Als hij daarbij zichzelf wil verwennen, wie zijn wij om dat te veroordelen?
  • Dominique Schokkelé

    2 jaar geleden
    Jeroen Goosssens, iemand met tattoo’s mag wel bloed doneren hoor ! Enkele weken wachten na een nieuwe tattoo wel te verstaan.
  • kristof van den neste

    2 jaar geleden
    Ik gun het hem , werkt er hard voor , en geeft idd veel aan goede doelen , zo geeft hy ook een school in Portugal volledig gerenoveerd en steunt die ook financieel, dat hem dit in de belasting kan steken is zijn volste recht , hoeveel rijke geven in deze tijden nog iets , weinig..
  • Geert Vande Walle

    2 jaar geleden
    Al wat ze aan goede doelen geven kunnen ze dubbel aftrekken van hun inkomen en nogmaals dubbel aftrekken van de belastingen waardoor ze eigenlijk niets verdienen en nog steun krijgen . Wel spijtig dat ik daar niet vroeger aan gedacht had !